Πέμπτη 19 Μαΐου 2011

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Κακοστημένο πανηγύρι Παύλου - Λογοθέτη


Η Δημοτική Ανανεωτική Παρέμβαση Πολιτών δεν συμμετέχει ούτε σε φιέστες ούτε σε κακοστημένα πανηγυράκια, όπως αυτό που ήθελαν ο Δήμαρχος Λουτρακίου – Αγίων Θεοδώρων και .....
ο πολιτικός του προϊστάμενος. Και δεν τα νομιμοποιεί με την παρουσία της.

Η κοινή εμφάνιση Λογοθέτη – Παύλου, όπου ο ένας «συμπλήρωνε» και «δικαίωνε», τον άλλο επιβεβαιώνει την εκτίμησή μας ότι άλλος είναι δήμαρχος και άλλος δημαρχεύει. Είναι κακό για το κύρος της Δημοτικής Αρχής και του Δημάρχου να εποπτεύεται από πρώην Δήμαρχο.
Για το κακοστημένο σώου Λογοθέτη - Παύλου μας «υπόσχονταν» πολλά (αποκαλύψεις, στοιχεία για «πάρτι», καταγγελίες κ.λπ.), αλλά δεν ακούσαμε τίποτα καινούργιο. Άνθρακες ο θησαυρός. Ακούσαμε γενικότητες και δεν είδαμε αποδείξεις.
Για την Τουριστική Λουτρακίου, ...

όπως και για όλες τις επιχειρήσεις, αυτό που μετρά είναι η συνολική πορεία και ανάπτυξή της. Και αυτή είναι θετική επειδή, μεταξύ άλλων, απέκτησε τεράστια περιουσιακά στοιχεία και, για πρώτη φορά στην ιστορία της, ένα μεγάλο έσοδο που προέρχεται από το SPA που κατασκεύασε η Δημοτική Αρχή του Γιώργου Γκιώνη. Ελπίζουμε ότι ο κ. Δήμαρχος μπορεί να καταλάβει πόσο σημαντικό είναι η Τουριστική Λουτρακίου και ο Δήμος να μην εξαρτώνται αποκλειστικά από το καζίνο. Ο κ. Γ. Γκιώνης με έργα διασφάλισε την υποδομή για την οικονομική ανεξαρτησία του Δήμου, αλλά και την τουριστική προοπτική της πόλης.
Η φιέστα που συνοργάνωσαν Λογοθέτης – Παύλου απέτυχε. Ταυτόχρονα ξεσκεπάστηκε η αδιαφανής συνεργασία τους εδώ και πολλούς μήνες. Η πόλη μας αξίζει μία Δημοτική Αρχή χωρίς δουλείες, που θα εργάζεται με διαφάνεια για την πρόοδο και την κοινωνική προκοπή. Τα τόπος μας χρειάζεται σχέδιο, όραμα, συνεργασία όλων των τοπικών δυνάμεων και συντεταγμένη πορεία για να εξασφαλιστεί το μέλλον του Δήμου μας.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου