Δευτέρα 27 Ιουνίου 2011

ΑΠΛΑ !!!! ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΙ ΛΕΓΑΜΕ


ΠΡΩΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΚΩΣΤΑ ΛΟΓΟΘΕΤΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΜΟΔΙΟ
ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΟ


Την ώρα που ο απερχόμενος δήμαρχος Γιώργος Γκιώνης θα πραγματοποιεί το πανηγυράκι των εγκαινίων για δύο έργα όχι μόνο που δεν έχουν ολοκληρωθεί, αλλά φέσωσαν και το δήμο Λουτρακίου Περαχώρας, την ίδια ώρα στην Αθήνα θα πραγματοποιείται μια πολύ σημαντική και ουσιαστική συνάντηση για τις υποδομές του τόπου, που θα φέρουν ανάπτυξη.
Πιο συγκεκριμένα την Τετάρτη το μεσημέρι ο πρώτος δήμαρχος Λουτρακίου & Αγ. Θεοδώρων Κώστας Λογοθέτης, θα ......
γίνει δεκτός από τον υφυπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Σπύρο Βούγια, με αντικείμενο συζήτησης την έλευση του Προαστιακού Σιδηροδρόμου μέχρι την οδό Αιγαίου.
Σύμφωνα με πληροφορίες του loutraki-press η συνάντηση πραγματοποιείται κατόπιν αιτήματος του Κώστα Λογοθέτη, με τον Κώστα Λογοθέτη να γίνεται δεκτός, εν αντιθέσει με τον προκάτοχό του, ο οποίος χωρίς αιδώ σε συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου είχε δηλώσει ότι δεν μπορώ να συναντηθώ με υπουργό!
Ο Κώστας Λογοθέτης αντιλαμβανόμενος την οικονομική κρίση, αλλά και την καμπή που βρίσκεται ο ΟΣΕ και οι θυγατρικές του εταιρείες επιδιώκει να διασφαλίσει τη χρηματοδότηση του έργου, εντάσσοντάς το, λόγω και του χαμηλού κόστους, στις άμεσες προτεραιότητες του οργανισμού. Επειδή κανείς δεν μπορεί να προσδιορίσει με ασφάλεια την αυριανή ημέρα του ΟΣΕ ή των θυγατρικών του, στόχος είναι η κατασκευή του συγκεκριμένου έργου να αποτελέσει συμβατική υποχρέωση του νέου επενδυτή, προοπτική για την οποία κυβερνητικά στελέχη γνέφουν καταφατικά. Ας ελπίσουμε ότι δεν θα βρεθεί εμπόδιο στην κατασκευή του προαστιακού και πάλι το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο με τις κατευθυνόμενες και μεθοδευμένες αποφάσεις, όπως ακριβώς και με τον Αρχαίο Δίολκο.

Έχει το σθένος να πει αλήθειες ο Γιώργος Γκιώνης;
Από την πλευρά του ο δήμαρχος της υπερχρέωσης του τόπου με τα έργα που κατασκεύασε και δεν αφήνει τίποτε πίσω του σε σχέση με αυτά που βρήκε, στην ομιλία του για το Thermal Spa θα πει στους πολίτες πόσα εκατομμύρια απαιτούνται ακόμη για να ολοκληρωθεί η κατασκευή του σύμφωνα με τις προδιαγραφές του; Αλήθεια Γιώργο Γκιώνη, η εξωτερική πισίνα με τι είναι κατασκευασμένη και το κόστος της είναι εξωφρενικό;
Όσον αφορά την τελετή των εγκαινίων του Δημοτικού Κολυμβητηρίου, ο απερχόμενος δήμαρχος Γιώργος Γκιώνης, θα εξηγήσει πώς θα πραγματοποιούνται αγώνες, χωρίς κερκίδες; Επιπρόσθετα, θα πει ότι με το ίδιο κόστος θα μπορούσε να είχε κατασκευάσει κλειστό κολυμβητήριο που να διαθέτει και κερκίδες;
(261210)




ΚΟΥΪΖ

Ο πρώτος δήμαρχος Λουτρακίου & Αγ. Θεοδώρων Κώστας Λογοθέτης, για ποιο τοπικό πολιτικό πρόσωπο δέχεται ασφυκτικότατες πιέσεις από πολλούς εκπροσώπους του σχήματος, έτσι ώστε να το εντάξει σε πολιτική θέση και ει δυνατόν αμειβόμενη;
(261210)


1 σχόλιο:

  1. Εντάξει ρε παιδιά μην καρφόνεστε ετσι έλεος μήπως μιλάτε για άλλο Δήμο ? Είσαστε απο τα μέρη μας γιατί πολύ αμφιβάλω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή