Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2011

ΤΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΟΙΚΙΣΜΟΥ ΦΛΟΙΣΒΟΣ ΣΤΗΝ ΑΠΟ 14 /09 / 2011 ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΡΟ .

Αυτά που αναφέρετε και στρέφονται ενάντια του οικισμού μας , θα έπρεπε να στραφούν προς την εφημερίδα που έκανε το δημοσίευμα.
Εμείς μιλήσαμε μόνο για το πρόβλημα του οικισμού μας και μόνο, και αυτά περικλείονται στα εισαγωγικά.Κάθε άλλη ερμηνεία είναι κακόβουλη και .....
εκ του πονηρού.΄
Εσείς μπορεί να είστε γηγενής αλλά εμείς επιλέξαμε το Λουτράκι και ένας λόγος ήταν το νερό.
Όσο για τις 3.000 καταγγελίες αναζητήστε της στο δημοσιογράφο Γιάννη Μύττη που ξεκίνησε αυτή την έρευνα .
Εμείς αντιμετωπίζουμε ένα σοβαρό πρόβλημα, που κατά τη γνώμη των υπευθύνων της ΔΕΥΑΛ-Π, ευθύνεται η απόσταση των υδρομετρητών από τα σπίτια μας και αυτό προσπαθούμε να λύσουμε με την επέκταση του κεντρικού αγωγού.
Και πραγματικά αν είχαμε 3000 σπίτια στον οικισμό μας θα ήμασταν δήμος και όχι οικισμός.
Είμαστε ένας οικισμός αυθαιρέτων δεν το αρνούμαστε, με λιγότερα από 100 σπίτια, αλλά θα σε παρακαλούσα φίλε συνάδελφε μπλοκατζή να κάνεις μια επίσκεψη στην περιοχή μας και να διαπιστώσεις τι σημαίνει προστασία του περιβάλλοντος τι σημαίνει καθαρότητα(χωρίς οδοκαθαριστές) τη σημαίνει οργάνωση και τι σημαίνει εθελοντική προσφορά.
Παρακολουθείς τα πράγματα και θα γνωρίζεις ότι και μεις συμμετείχαμε στον καθαρισμό του Πάρκου και στον καθαρισμό της Παραλίας και της Λίμνης Ηραίου και θα συμμετέχουμε  παντού και πάντα σε ότι έχει σχέση με την αναβάθμιση του περιβάλλοντος.
Τώρα αν μια επώνυμη δήλωση για ένα τόσο σοβαρό πρόβλημα που αντιμετοπίζουμε΄,προβλήθηκε με λανθασμένο τρόπο στην εφημερίδα και διαμαρτυρηθήκατε γι αυτό δεν δικαιολογεί με κανένα τρόπο την τόσο κακόβουλη ανάρτησή σου
Και πάλι σε καλώ στον οικισμό μας,το τηλέφωνό μου είναι στο blog μας να γνωριστούμε ,θα τόθελα πολύ.

Δεν σου κρατώ κακία και δεν είσαι υποχρεωμένος να δημοσιεύσεις αυτή την απάντηση


Ο Πρόεδρος των αυθαιρέτων του Φλοίσβου
Κώστας Μεταξάς 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου