Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2011

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΔΗΜΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ – ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ


                                                ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Παρασκευή, 16 Σεπτεμβρίου 2011

Με αφορμή  άρθρο που δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα ΄΄Real News ΄΄, την Κυριακή 11/09/2011, σχετικά με την ποιότητα του νερού Λουτρακίου,....
ο Δήμαρχος Λουτρακίου – Αγίων Θεοδώρων, Κώστας Λογοθέτης, απαντά με απόλυτο και κατηγορηματικό τρόπο :

Ο Δήμος Λουτρακίου – Αγίων Θεοδώρων, πραγματοποιεί όλες τις προβλεπόμενες εκ του νόμου μετρήσεις, προκειμένου το νερό να φθάνει απολύτως καθαρό σε όλους τους Δημότες.
Όλοι ανεξαιρέτως οι σχετικοί έλεγχοι που έχουν πραγματοποιηθεί από την Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Λουτρακίου-Περαχώρας (ΔΕΥΑΛ-Π) πιστοποιούν απολύτως την καταλληλότητα του νερού για ανθρώπινη κατανάλωση.

Κατά συνέπεια όσα διασπείρονται σχετικά με το θέμα της ποιότητας του νερού Λουτρακίου δεν αποτελούν έγκυρη και διασταυρωμένη πληροφόρηση, όπως επιβάλλει ο κώδικας της δημοσιογραφικής δεοντολογίας.

Ως εκ τούτου  το συγκεκριμένο δημοσίευμα είτε από άγνοια, είτε από σκοπιμότητα, προσβάλει βάναυσα την εικόνα και την πολύχρονη φήμη του Δήμου μας,  το νερό του οποίου αποτελεί σημαντικό μέρος της ιστορίας του, της υπόστασής του, αλλά και της οικονομικής του δραστηριότητας.
Σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία, οφείλουμε όλοι ανεξαιρέτως, να αντιμετωπίζουμε τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της πατρίδας μας με περισσή προσοχή και σοβαρότητα.

                                                                                      Από το Γραφείο Τύπου







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου