Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2011

ΕΜΦΥΛΙΟΣ ΚΑΙ ΦΑΓΩΜΑΡΑ ΣΤΑ ΦΑΣΙΣΤΟΕΙΔΗ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ

 ΕΜΦΥΛΙΟΣ ΚΑΙ ΦΑΓΩΜΑΡΑ ΣΤΑ ΦΑΣΙΣΤΟΕΙΔΗ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑΑΑΚΗ! 
 
(080811)  loutraki-press 

Στο στόχαστρό του, υποτίθεται ο φίλος του Κωστάαακη παιδιόθεν......
Δημήτρης Σκλίας, ο οποίος με την παρουσία του νέου «δημάρχου» Τάσου Φουντούκη, φαίνεται ότι δεν είναι αρεστός, καθ’ ότι όπως μεταφέρεται στο loutraki-press o νέος «δήμαρχος» επεκτείνεται αθόρυβα και καταλαμβάνει καθημερινά νέο χώρο, προκειμένου να επιτύχει να ελέγχει τα πάντα και να γίνει το απόλυτο αφεντικό. 
Φυσικά, στη συνέχεια η ίδια τύχη με τον Δημήτρη Σκλία θα περιμένει κι άλλους, δεδομένου ότι ο σπιθαμιαίος δήμαρχος είναι κρεμασμένος πάνω του και έχει πεισθεί ότι αυτός μπορεί να του αναστρέψει το κλίμα. Όπως επισημαίνεται από τους γνωρίζοντες άριστα του καθεστώτος που έχει διαμορφωθεί στο 2ο όροφο της Ιάσωνος, αλλάζει και η εκφορά της φασιστικής νοοτροπίας, με τους υπαλλήλους να είναι προβληματισμένοι για το αυτά που πρόκειται να βιώσουν και μόνο ευχάριστα δεν θα είναι. 
 


 Ο ΜΑΪΜΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΝΕΟ ΚΥΚΛΟ ΚΑΡΑΤΟΜΗΣΕΩΝ 

Ο νέος «δήμαρχος» του δήμου Λουτρακίου & Αγ. Θεοδώρων, με τα δικαιώματα που του έχει δώσει ο σπιθαμιαίος δήμαρχος, βγαίνει πλέον απροκάλυπτα, επιδιώκει να επιβάλλει νέα ανθρωπογεωγραφία αξιωματούχων στο δήμο Λουτρακίου & Αγ. Θεοδώρων, τους φορείς του και τις εταιρείες του, που αυτό μεταφράζεται σε νέο κύκλο καρατομήσεων. 
Σύμφωνα με τις πληροφορίες του loutraki-press, πρώτος τη τάξει για αποπομπή είναι ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΛ Χαράλαμπος Δοσσαράς,
(090811) 

 ΚΟΥΪΖ 

Ποιός είναι ο εξωθεσμικός αξιωματούχος της Ιάσωνος, ο οποίος πριν περίπου δύο μήνες που δεν είχε κλειδώσει η ένταξή του στο 2ο όροφο της Ιάσωνος, είχε πει σε υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο άλλου συνδυασμού -και οι δύο προέρχονταν από το συνδυασμό του Δημήτρη Γέρου- να πάνε να τον βρουν να ξεκινήσουν πάλι γιατί ο Κώτσης είναι ….. (η γνωστή λέξη που λένε για τονΚωστάαακη) και κάθε ημέρα που περνάει βουλιάζει το καράβι όλο και περισσότερο; 
loutraki-press  (090811) 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου