Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2012

by tvtvtk : Τι ειπώθηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο σήμερα 6 / 2 / 2012



Παρά τις αντίξοες καιρικές και τοπικές συνθήκες πραγματοποιήθηκε η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Λουτρακίου – Αγ. Θεοδώρων.
Το νερό καθαρό όπως και η υπόληψη των ....
εμπλεκομένων στη δικαστική διαμάχη.
Θέμα που απασχόλησε εντονότατα , δίχασε και ένωσε παρατάξεις ήταν η σύσταση της θυγατρικής εταιρίας όπως και η έγκριση μεταβίβασης μιας μετοχής σε ιδιώτη. Αυτή η μετοχή απετέλεσε αντικείμενο έριδας αλλά και αντικείμενο πόθου αρκετών, μεταξύ αυτών του Δημοτικού Συμβούλου μειοψηφίας κου Πρωτονοτάριου αλλά και του κου χωρίς τίτλο πλέον αλλά πάντα με άποψη Γ. Μαρίνη.
Ο εμπεριστατωμένος κατά άλλους και κατά άλλους “…για κάθε νόσο και ασθένεια…” κος Λογοθέτης ο Δημήτριος επιχείρησε να δώσει απαντήσεις αλλά δεν έπεισε το Σώμα, ούτε καν τον Πρόεδρο του Δ.Σ. που προσπαθούσε με κοφτερό βλέμμα και “ανεπαίσθητα” νεύματα να εκμαιεύσει τις σωστές απαντήσεις. Πάντως η μετοχή του “…ενός ευρού…” όπως την αποκαλούσε ο κος Δ. Λογοθέτης δεν προήγαγε την έκβαση της συζήτησης. Η κα Πρωτοπαππά υποστήριξε το απολύτως λογικό να παρίσταται νομικός όταν συζητιούνται τόσο ουσιαστικά θέματα.
Τελικά εν οίδα ότι ουδέν οίδα.
Αυτό που ακούσαμε για πολλοστή φορά, τώρα από τον κο Πρωτονοτάριο που αποφάσισε τελευταία να τραβήξει τα φώτα είναι ότι ο κος Π. Παύλου έδωσε τις εκλογές στον Δήμαρχο Κ. Λογοθέτη. Αυτή η παρατήρησή του ξύπνησε το άδικο στην ψυχή του κου Κακούρου ο οποίος ένιωσε την ανάγκη να υπερασπιστεί την τιμή των νέων Δημοτικών Συμβούλων, της παράταξης του Δημάρχου Κ. Λογοθέτη, των ψηφοφόρων, ακόμα και την τιμή του κου Παύλου ο οποίος έσπευσε να υπερασπιστεί μόνος του την πληγείσα εικόνα του.
Πριν φύγουμε από την παράταξη του κου Παύλου δεν μπορούμε να προσπεράσουμε την ειρωνική – ρητορική πρόταση της κας Κούτμου να μοιράσουν αν είναι από 1 σακούλα ναρκωτικά (υπερβολικά σπάταλο) στον κάθε σύμβουλο για να μην καταλαβαίνουν τι ψηφίζουν αφού ούτως ή άλλως αντιμετωπίζονται διακοσμητικά και όχι ουσιαστικά. Αυτό το πρότεινε η κα Κούτμου εν βρασμώ ψυχής αφού βγήκε αγανακτησμένη με καπνό στο χέρι και επέστρεψε εγκαίρως για να παρέμβει.
Μιλώντας για αγανάκτηση να μην ξεχάσουμε να αναφερθούμε στον κύριο Δέδε ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΙΟ προς αποφυγήν παρεξηγήσεως όπως το τονίζουν ύστερα από πολλές παρακλήσεις του Δέδε ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ. (παρεμπιπτόντως θα ήταν πιο πρακτικό να αναφέρονται εξ ορισμού στον κο Δημήτριο Δέδε, εκτός αν αποφασίσει ο κύριος Γεώργιος Δέδες να πάρει τον λόγο πράγμα το οποίο συμβαίνει αισθητά σπανιότερα οπότε και εκεί μπορεί να γίνεται η διευκρίνηση) . Παρεκκλίναμε του θέματος και παραλίγο να ξεχάσουμε να σας πούμε ότι ο κος Δ. Δέδες διαπληκτίστηκε με τον κο Γ. Πετρίτση και κατηγόρησε τον τελευταίο ότι πούλησε τις ανεμογεννήτριες (;;;).
Το ΓΠΣ απασχολεί το Σώμα μόνο ως αντικείμενο κατηγοριών εκατέρωθεν είτε ως βεβιασμένο από πλευράς Γ. Γκιώνη επί των ημερών του είτε ως ανύπαρκτο στα χρόνια του νυν Δημάρχου. Τα προβλήματα αντιμετωπίζονται μεμονωμένα    αρκεί να ευχαριστηθούν ορισμένοι δημότες και γιατί όχι περισσότεροι δημότες; Εκλογές θα έρθουν κάποτε και όλοι κινητοποιούνται όπως μπορούν εντός και εκτός αίθουσας Δημοτικού Συμβουλίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου