Δευτέρα 15 Αυγούστου 2011

KOYIZ



ΚΟΥΪΖ 
Ποιος είναι ο προσφάτως έμμισθος αυλοκόλαξ του δευτέρου ορόφου της Ιάσονος που έλεγε: «Αυτός (εννοώντας τον αυτοκράτορα) θα μας εκθέσει όλους, πρέπει να κρυβόμαστε και την κατάλληλη στιγμή πριν τις επόμενες εκλογές να τον εγκαταλείψουμε…» 
(150811) 
 
 ΚΟΥΪΖ 3 
Ποιος είναι ο εξωθεσμικός αξιωματούχος του 2ου ορόφου της Ιάσονος, ο οποίος όπου βρεθεί κι όπου σταθεί αποκαλεί το αφεντικό του με απαξιωτικό ύφος Κώτση; Η αλήθεια και η πραγματικότητα ......
είναι ότι δεν του έχει καμία εκτίμηση και κανένα σεβασμό, αν και αυτοσεβασμό και αρχές δεν διαθέτει και ο ίδιος; 
(100811)
 
 ΚΟΥΪΖ 
Ποιος είναι ο εξωθεσμικός αξιωματούχος της Ιάσονος, ο οποίος πριν περίπου δύο μήνες που δεν είχε κλειδώσει η ένταξή του στο 2ο όροφο της Ιάσονος, είχε πει σε υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο άλλου συνδυασμού -και οι δύο προέρχονταν από το συνδυασμό του Δημήτρη Γέρου- να πάνε να τον βρουν να ξεκινήσουν πάλι γιατί ο Κώτσης είναι ….. (η γνωστή λέξη που λένε για τον Κωστάαακη) και κάθε ημέρα που περνάει βουλιάζει το καράβι όλο και περισσότερο; 
(090811) 

Ο ΜΑΪΜΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΝΕΟ ΚΥΚΛΟ ΚΑΡΑΤΟΜΗΣΕΩΝ 
Ο νέος «δήμαρχος» του δήμου Λουτρακίου & Αγ. Θεοδώρων, με τα δικαιώματα που του έχει δώσει ο σπιθαμιαίος δήμαρχος, βγαίνει πλέον απροκάλυπτα, επιδιώκει να επιβάλλει νέα ανθρωπογεωγραφία αξιωματούχων στο δήμο Λουτρακίου & Αγ. Θεοδώρων, τους φορείς του και τις εταιρείες του, που αυτό μεταφράζεται σε νέο κύκλο καρατομήσεων. 
Σύμφωνα με τις πληροφορίες του
 loutraki-press, πρώτος τη τάξει για αποπομπή είναι ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΛ Χαράλαμπος Δοσσαράς, προκειμένου να τον ευχαριστήσουν γιατί τους έβγαλε από την καθημερινή ασημαντότητά τους. Στη θέση του προωθείται ο αντιδήμαρχος Αγ. Θεοδώρων Δημήτρης Δέδες, προκειμένου να προχωρήσουν αφειδώς σε παράνομες υδροδοτήσεις όταν μάλιστα ανάψει το «πράσινο» φως από την κυβέρνηση για την τακτοποίηση των αυθαιρέτων. Φυσικά, σ’ αυτό το σπορ στους Αγ. Θεοδώρους υπάρχει ιδιαίτερη τεχνογνωσία. Μάλιστα διαβεβαιώνουν τον Κωστάαακη, ότι η προοπτική αυτή θα εξασφαλίσει από τους Αγ. Θεοδώρους την επανεκλογή τους το 2014, με συνέπεια να λέει σ’ όλα ναι! 
Στη θέση του αντιδημάρχου Αγ. Θεοδώρων λέγεται ότι ο «δήμαρχος» για να προσφέρει καλές υπηρεσίες προωθεί την οικογενειακή φίλη της οικογένειας Κωστάαακη, δημοτική σύμβουλο Σταυρούλα Λέζου, αφού η κόντρα με την Μαρία Στάμου έχει εκτονωθεί. 
Άλλο ένα «αγκάθι» για το «δήμαρχο», ακούει στ’ όνομα Γιώργος Μπάκος και είναι ο πρόεδρος της δημοτικής κοινότητας Λουτρακίου. Θέλουν κι αυτόν να τον φάνε γιατί είναι αντιρρησίας συνείδησης ανομιών, ενώ παράλληλα θεωρείται από τους βασικούς πληροφοριοδότες -σε λίγο η βλακεία στην Ιάσονος θα έχει και στέμμα μετά τόσα πολλά ονόματα που έχουν ενοχοποιήσει- του
 loutraki-press, λόγω της προσωπικής του γνωριμίας με το γράφοντα. Προκειμένου να απαλλαγεί ο «δήμαρχος» από τον Γιώργο Μπάκο, νερώνει με μεγάλη ευκολία το κρασί του για να προωθήσει στη θέση του τον υιό του… εχθρού του Χάρη Μαρίνη, Άρη Μαρίνη. 
Στα μαύρα κατάστιχα τόσο του Κωστάαακη, όσο και του «δημάρχου», έχει περάσει ο πρόεδρος της δημοτικής κοινότητας Ίσθμιων Παναγιώτης Σπανός, τον οποίο επίσης θέλουν να εκτοπίσουν, καθ’ ότι ο παλαιός αυτοδιοικητικός παράγοντας αφενός μεν αντιδρά στις λανθασμένες αποφάσεις του Κωστάαακη και του δημιουργεί πρόβλημα, αφετέρου η αντίδρασή του ήταν σφοδρότατη με την εμπλοκή του ονόματός του στην γνωμοδότηση Τσοβόλα.
 
(090811) 
 




1 σχόλιο:

  1. Σωστός ο bloger . Αν είναι αυτός που φαντάζομαι είναι ο κολλητός του κορίνθιου βουλευτή του πασοκ όπου είναι αντιλογοθετικός , είναι κολλητός του υποψήφιου Δημαρχου που αποχώρισε , αλλά και επίσης κολλητός του κολλητού του υποψήφιου Δημάρχου όπου εγκατέλειψε πολύ νωρίς δηλαδή του κυρίου Π . Κ ο οποίος όπου βρεθεί και όπου σταθεί έλεγε και λέει τα χειρότερα για τον Λογοθέτη . Γενικοτερα είναι υποκινούμενος από το περιβάλλων αυτών . Είναι μια σύγχρονη ΜΑΤΑ ΧΑΡΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή