Σάββατο, 21 Ιανουαρίου 2012

Στην αγκαλιά της μαμάς του πέθανε ο δίχρονος άγγελος που έπασχε πομφολυγώδ​η επιδερμόλυ​ση...

 
 «Έγινε λίγα λεπτά αφότου τον σήκωσα από την κούνια του και τον νανούρισα στην αγκαλιά μου. Πήρε την ...τελευταία του ανάσα ήρεμα μέσα στα χέρια μου», αφηγείται η 26χρονη Courtney Roth που είδε τον δίχρονο γιο της να χάνεται τόσο πρόωρα μέσα στα ίδια της τα χέρια.

Ο άτυχος Tripp έπασχε από

πομφολυγώδη επιδερμόλυση, μία ασθένεια που προκαλεί φουσκάλες στο δέρμα και εκδηλώνεται από τα πρώτα χρόνια της ζωής. Στα δύο του ο μικρός είχε διαψεύσει τις εκτιμήσεις των γιατρών για το πόσο θα ζήσει...

«Ο πολύτιμος άγγελός μου απέκτησε σήμερα τα φτερά του. Είχα πολλούς εφιάλτες για την στιγμή που θα χρειαζόταν να γράψω την ανάρτηση αυτή», έγραψε η 26χρονη μητέρα στο blog της το Σάββατο 14/1/2012.


Την Κυριακή κονβόι με μοτοσικλέτες πέρασε από την πόλη όπου ζούσε ο μικρός. Δεκάδες συγγενείς και φίλοι οργάνωσαν την «πορεία για τον Tripp» και κατά τη διάρκειά της άφησαν κόκκινα μπαλόνια που ανέβηκαν στον ουρανό.


Τα μηνύματα συμπαράστασης ήταν πολλά ενώ στη σελίδα που δημιουργήθηκε στο Facebook με τίτλο «Προσευχή για τον Tripp» περισσότεροι από 39.000 χρήστες παρακολουθούσαν τη μάχη του μικρού να ζήσει...Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου