Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2012

Κι επίσημα έναρξη για το Πατρινό καρναβάλι

 
Ξεκινούν σήμερα οι εκδηλώσεις για το πατρινό καρναβάλι, που θα διαρκέσουν για περισσότερο από ένα μήνα και θα ολοκληρωθούν στις.....
26 Φεβρουαρίου με τη μεγάλη παρέλαση.
Κάτω από ένα βροχερό καιρό μικροί και μεγάλοι αναμένεται να πάρουν μέρος σε μια μεγάλη γιορτή, που θα εξελιχθεί στο κέντρο της πόλης και θα τελειώσει αργά το βράδυ.

Μουσική, χορός, χάπενινγκς, καλλιτέχνες δρόμου και πολλές εκπλήξεις θα ξετυλιχτούν μέσα από πρωτότυπα δρώμενα, δημιουργώντας ένα κεφάτο κλίμα. Ταυτόχρονα η παιδική καρναβαλούπολη, που έχει στηθεί στον πεζόδρομο της Ρήγα Φεραίου, περιμένει τους μικρούς καρναβαλιστές, για να διασκεδάσουν. Την ίδια ώρα στους πεζόδρομους και στην πλατεία Γεωργίου θα ξεδιπλώνονται δράσεις από φορείς, συλλόγους, ομάδες, σχολές και πληρώματα. του "κρυμμένου θησαυρού".

Στις 2 το μεσημέρι ο δήμαρχος Πατρέων Γιάννης Δημαράς θα κηρύξει την επίσημη έναρξη του καρναβαλιού στην πλατεία Γεωργίου, όπου και θα κάνει την εμφάνισή του ο βασιλιάς Καρνάβαλος Στην συνέχεια θα ακολουθήσει συναυλία από το συγκρότημα "The Burger Project".

Στις 7.00 το βράδυ πληρώματα του "κρυμμένου θησαυρού" θα κάνουν την δική τους καρναβαλική παρέλαση, που θα ξεκινήσει από την πλατεία Όλγας και θα καταλήξει στην πλατεία Γεωργίου. Εκεί οι καρναβαλιστές θα παρουσιάσουν δρώμενα, υποσχόμενοι ταυτόχρονα πολλές εκπλήξεις.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου