Τρίτη 23 Αυγούστου 2011

ΤΩΡΑ ΠΟΙΟΣ ΚΟΡΟΪΔΕΥΕΙ ΠΟΙΟΝ ?


Αναρτήθηκε από loutraki-press

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΣΤΗΝ ΙΑΣΩΝΟΣ 
Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΚΛΙΑΣ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΕΡΓΟ; 

Ο δήμαρχος - μαϊμού έχει αδρανοποιήσει και περάσει στο περιθώριο εντελώς, το φίλο του Κωστάαακη και ειδικό σύμβουλο του δήμου Λουτρακίου & .......
Αγ. Θεοδώρων Δημήτρη Σκλία. 
Λέγεται ότι ο Δημήτρης Σκλίας είναι σφόδρα δυσαρεστημένος με αντιδήμαρχο που φέρεται να είναι ο μόνος διαχειριστής ιστολογίου, γιατί ανήρτησε παλαιές επιστολές, προκειμένου να τον απαξιώσει και να τον ακυρώσει έτι περαιτέρω. 
Τον περασμένο Φεβρουάριο ο γράφων που είχε συναντηθεί με τον Δημήτρη Σκλία του είχε αναφερθεί: «Έχω διαπιστώσει ότι ο Κωστάαακης λέει πάρα πολλά ψέματα κι μ’ έχει εξαπατήσει, πέρα από το λόγο του, έχοντας βάλει ακόμη και την υπογραφή του». Ο Δημήτρης Σκλίας υπεραμυνόταν του Κωστάαακη υποστηρίζοντας ότι δεν είναι δυνατόν, τον ξέρω από παιδί κι αν κάπου έχει γίνει λάθος θα διορθωθεί. Στη συνέχεια του ελέχθη: «Αφού δεν θέλεις να δεις και να αντιληφθείς το αυτονόητο, όταν μετά από μήνες θα το έχεις βιώσει στο πετσί σου και θα έχεις αγανακτήσει από τα ψέματά του, τότε εγώ θα ισχυρίζομαι ότι είναι και κάτι άλλο πολύ χειρότερο».
 
Ο Δημήτρης Σκλίας εκείνο το βράδυ δεν πίστευε στα αυτιά του κι αντιδρούσε σε υψηλούς τόνους ότι δεν είναι δυνατόν κ.λπ. Η επιβεβαίωση των λεγομένων του γράφοντος, ήλθε δύο μήνες αργότερα, με την υπεξαίρεση των δύο επιταγών που προορίζονταν για απόρους, προκειμένου ο Κωστάαακης να μειώσει την προσωπική του οφειλή σε τρίτο άτομο. 
Το ζητούμενο για τον Δημήτρη Σκλία σήμερα είναι γιατί παραμένει μετά από όλα αυτά κι όταν έχει αδρανοποιηθεί πλήρως, όταν ισχυριζόταν ότι: «Αν αντιληφθώ ότι η κατάσταση είναι όπως μου την περιγράφεις θα παραιτηθώ». 
Σήμερα, που ο Δημήτρης Σκλίας ζει την απαξίωση, ένεκα του δημάρχου - μαϊμού, γιατί δεν παραιτείται; 
Μένει μόνο για το μισθό;
 
(130811) 
 
«Face του face στις συνομιλίες μας για να με… πείσει τον διάβαζα ότι μου έλεγε ψέματα, αλλά πείσθηκα και συνεργασθήκαμε γιατί η απόφαση ήταν δική μου και μ’ έπεισαν αποκλειστικά και μόνον οι Δημήτρης Κοντός και Μπάμπης Δοσσαράς. Θα χαρώ επίσης να τα πούμε προσωπικά. 
Επιθυμώ να σας κάνω μια επισήμανση. Να απευθυνθείτε στο φίλο σας Μπάμπη να σας διευκρινίσει επ’ ακριβώς γιατί δεν αξιοποιηθήκατε - εννοώντας την Λουτράκι Α.Ε. για συγκεκριμένο λόγο!»
 
Πολύ ορθά λέτε ότι μου είχατε αναφέρει ότι δεν αμοίβεσθε, ωστόσο, δεν αναφέρετε ότι όπως διαβεβαιώσατε το γράφοντα κι άλλα δύο άτομα, στόχος είναι η αμοιβή; 
Κι ένα ερώτημα: 
Δηλαδή ήσασταν υποψήφιος για να προσφέρετε στον τόπο και τους συμπολίτες σας ή σκοπός σας ήταν αν εκλεγόσασταν να καταλαμβάνατε μια έμμισθη θέση, αυτή του επικοινωνιολόγου; Κι αν τελικά δεν πληρωθείτε, τι θα κάνετε; 
 
(070411) 

1 σχόλιο:

  1. σας πληροφορω λοιπον οτι καθε Κυριακη Κοντος ,Δοσαρας και Γκιωνης τα πινουν παρεουλα στο Σχινο.Τιποτα λοιπον δεν ειναι τυχαιο...Ο νοων νοειτο,..

    ΑπάντησηΔιαγραφή