Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2011

ΝΕΟΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ΑΓ , ΘΕΟΔΩΡΩΝ




Την  Κυριακή  4/12/2011 πραγματοποιήθηκε  συνάντηση  της  Ομοσπονδίας  και  των Συλλόγων Οικιστών του Δήμου μας στο Πνευματικό Κέντρο Λουτρακίου .
Εκεί  δια στόματος του Προέδρου του........
οικισμού Μπαλκόνι του  Κορινθιακού  ακούστηκε  το εξής ευτυχές γεγονός .
Η  δημιουργία νέας  αντιδημαρχίας .
Είναι μια φιλότιμη προσπάθεια του Δήμου μας προκειμένου να εξυπηρετούνται οι Δημότες μας και ειδικότερα οι οικιστές .
Είναι όμως εξοντωτικό για τον νέο Αντιδήμαρχο .
Και αυτό δεν το λέμε για να το λέμε .
Διαβάστε τις αρμοδιότητες του και κρίνετε μόνοι σας .
Τον προσέλαβαν ως ειδικό σύμβουλο μεταναστευτικής πολιτικής . Προσφορά του εμφανέστατη δεν έχουν μείνει παρά ελάχιστοι Ινδοπακιστανοι στο Λουτράκι .
Σε δεύτερη φάση τον αναβάθμισαν και του έδωσαν ΚΑΙ την θέση του Γενικού Διευθυντή Γραφείου Δημάρχου , στην συνεχεία ορίστηκε ΚΑΙ  αναπληρωτής Δημάρχου , και τώρα ακούστε .
Μια νέα αρμοδιότητα την οποία ο νομοθέτης την πρόβλεψε μόνο για τον Δήμο μας .
Είναι μια και μοναδική θέση στην Ελληνική επικράτεια και αυτή είναι ο νέος Αντιδήμαρχος του Δήμου μας. Ο οποίος δεν χρειάζεται να είναι ούτε καν εκλεγμένος
Μπορεί να οριστεί από τον Δήμαρχο αλλά και από τον ίδιο του τον εαυτό .
Ο Αντιδήμαρχος αυτός είναι ο Αντιδήμαρχος επίλυσης προβλημάτων Αυθαίρετων κατοικιών στους εκτός σχεδίου οικισμούς του Δήμου μας .
Ο κύριος πρόεδρος του εκτός σχεδίου οικισμού το Μπαλκόνι του  Κορινθιακού ευχαρίστησε δημόσια τον νέο Αντιδήμαρχο ο  οποίος  φροντίζει  για  την  επίλυση  των  προβλημάτων  τους  (αν και δεν ήταν εκεί ) , για τις φιλότιμες προσπάθειες που κάνει προκειμένου να λύσει τα προβλήματα τους και τις προσδοκίες τους για την βελτίωση των αυθαίρετων οικισμών παραμερίζοντας ο νέος αντιδήμαρχος κάθε άλλον αιρετό  πολιτικό του προϊστάμενο αλλά και υπηρεσιακό παράγοντα του Δήμου μας .
Άιντε κύριε  αντιδήμαρχε  και εις ανώτερα .
Τώρα μετά από αυτό σου ευχόμαστε   και ΔΗΜΑΡΧΟΣ .




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου