Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2011

Γιατί γκρεμίζουν τα σιντριβάνια στο Λουτράκι ; Απάντηση του Αντιδημάρχου Γ. Δέδε

Σε συνέντευξη που έδωσε ο αντιδήμαρχος κύριος Γιώργος Δέδες στο τοπικό blog tv tv tk η απάντηση στο γιατί χαλάτε τα συντριβάνια στην πόλη των νερών έδωσε την ακόλουθη απάντηση :
<<Ένας άλλος λόγος είναι η δυσκολία .....
συντήρησης με κυριότερο όλων το επιχείρημα του μεγάλου κόστους συντήρησης και τα έξοδα για τη χρήση του νερού που ανέρχονται ετησίως στις 25.000 ευρώ. Επίσης εδώ πρέπει να διευκρινίσουμε ότι δεν έγινε συντήρηση στα συγκεκριμένα σιντριβάνια, αλλά στο κεντρικό μεγάλο στην Ελ. Βενιζέλου, το οποίο δεν γκρεμίζεται, οπότε τουλάχιστον την κατηγορία της άσκοπης σπατάλης δεν μπορούμε να του την προσάψουμε.
Προκειμένου να εξοικονομηθούν οι 25.000 ευρώ ετησίως και να απαλλαγεί η πόλη από το αντιαισθητικό και επικίνδυνο για την υγεία «πράσινο νερό» αυτών των σιντριβανιών ο Αντιδήμαρχος κος Γ. Δέδες αποφάσισε να ξηλώσει τους μηχανισμούς των σιντριβανιών και να φυτέψει δέντρα μέσα στους περικυκλωμένους με κάγκελα χώρους.
Τα κάγκελα θα παραμείνουν προκειμένου να προστατεύουν τα κηπάκια από τα ζώα. >>

εξηγήστε μας τώρα κύριε Δέδε Γιώργο εάν σε αυτά τα μικρά σιντριβάνια το κόστος συντήρησης είναι 25000 ευρω το χρόνο πόσο είναι το κόστος συντήρησης στους καταρράκτες , στο μεγάλο συντριβάνι της πλατείας 25ης Μαρτίου ,της πλατείας ΚΤΕΛ και όλων των άλλων της παραλίας ?
Πιστεύω θα μιλάμε για πολλές εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ .
Μήπως έχετε στο πρόγραμμα σας να χαλάσετε και τα υπόλοιπα?
Μήπως έχετε στο πρόγραμμα σας να κάνετε κήπους μόνον αυτά που είναι κοντά σε βιτρίνες καταστημάτων και ενοχλούν?
Η δικαιολογία του κόστους κύριε Αντιδήμαρχε είναι πολύ φτηνή να ,σκαρφιστείς κάποια άλλη για να δικαιολογηθείτε .



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου